Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Бежански натиск по българската граница няма. Към момента конфликтът

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgБежански натиск по българската граница няма. Към момента конфликтът
Коментари Харесай

Каракачанов: Близо 400 кадри жива сила са в готовност да се отзоват на границата с техника

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Бежански напън по българската граница няма. Към момента спорът е на турско-гръцката граница. Към момента органите на Министерство на вътрешните работи и Гранична полиция се оправят прелестно, те имат доста положително техническо съоръжение, с изключение на оградата, която ни защищава. Тя е инспектирана в неделя. Сега оградата избавя и Гърция. Ако Гърция нямаше ограда, в този момент щеше да е наводнена още веднъж ", изясни в студиото на " Лице в лице " по БТВ военният министър Красимир Каракачанов.

``
реклама

" Така че, оградата за която стачкуваха толкоз преди време, е значима. Тя възпира и има разположена техника по нея. С термокамери нашите граничари виждат в дълбочина. Ако се подаде група от сходни хора, нашите граничари сигнализират турските си сътрудници и тези групи са прибирани назад в Одрин. Ако се наложи, Министерството е готово да даде  и техника и жива мощ от страна на армията. 

``
реклама

В подготвеност сме. 300 индивида от сухопътни войски, 50 от специфичните сили и 40 военна полиция със 140 броя техника - дронове, камиони и други транспортни средства са в гарнизоните до границата. Дроновете мога да разпознават обекти до 20 км, а на 5-6 киломентра да ги разграничават по лице. 

Сега европейските водачи вършат разлика сред бежанци и мигранти. Тези хора по границата не са от зони на спор, те просто желаят да живеят по-добре в едно уредено общество. За това гръцката позиция е подкрепена от Европейски Съюз. Може би Европа се разсънва от дългата заспалост на един хиперлибелализъм. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР